Мобільний рентген 7200A тепер в Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги комунальне некомерційне підприємство

У травні 2022 року ТОВ “Інкос Лайн” поставили Мобільний цифровий рентген 7200A з потужністю генератора 50 кВт від виробника Lanmage Medical Technology Co., Ltd., запасу ходу вистачить на 100 км (а це означає, що його батареї вистачить на тиждень), рентгенівська трубка від Siemens, цифровий детектор працює по WiFi, батареї для безперервної роботи вистачає на 3 години (в комплекті йде 2 батареї та зарядний пристрій), великий сенсорний екран (touchscreen) на якому ви можете обробляти, корегувати ваші знімки!

Перше враження персоналу від роботи рентгену було незабутнім. Цитата: по перше незважаючи на немаленьку вагу (430 кг) апарат дуже маневрений і легко їде, без додаткових зусиль, по друге якість знімків, навіть наш стаціонарний на 50 кВт не видає такі зображення і по третє це величезний вбудований монітор!

Сервісна підтримка від ТОВ “Інкос Лайн” на всіх етапах роботи але як показує практика вона не потрібна, тому що це мобільний рентген преміум класу, в якому все просто та зручно!

Зацікавив товар? Напишіть запитання нашим фахівцям

    Надсилаючи форму, я підтверджую, що ознайомлений(на) з Політикою конфіденційності, Умовами користування сайтом та погоджуюсь на обробку моїх даних.