КНП «Олександрійська лікарня» Рівненської області придбали портативну кольорову доплерівську ультразвукову систему C6

КНП «Олександрійська лікарня» Олександрійської сільської ради Рівненського району Рівненської області придбали сучасний УЗД С6

Портативна кольорова доплерівська ультразвукова система C6 – високошвидкісна платформа обробки сигналів із багатоядерним процесором, інтегрованим у легкий та розумний корпус, що значно покращує ефективність зображення.

Завдяки чудовій якості зображення, потужним функціям, вибору зондів та портативному дизайну, кольорова ультразвукова система C6 може задовольнити потреби в скануванні серцевої, судинної, черевної, гінекологічної, поверхневої, нервово-м’язової та малих органів.

Застосування ультразвуку може бути розширено на такі сфери, як реанімація / інтенсивна терапія, внутрішньоопераційне та екстрене лікування.

За більш детальною інформацією та характеристиками звертайтесь до наших менеджерів за телефонами: +38 (093) – 871-67-68; +38 (066) – 333-35-68.

Зацікавив товар? Напишіть запитання нашим фахівцям

    Надсилаючи форму, я підтверджую, що ознайомлений(на) з Політикою конфіденційності, Умовами користування сайтом та погоджуюсь на обробку моїх даних.